Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME Ketelbinkie in Rotterdam Jeugd enthousiasmeren ouderen te ontmoeten Maatschappelijk verantwoord ondernemen - Ubuntu! Ontdekken wat de natuur ons allemaal te bieden heeft Zeepkisten Race Rotterdam - Vlaardingen - Schiedam

Ubuntu Ahoy.


Varen in de binnenstad, nadat je als kind maatschappelijk werk hebt verricht, zoals:

Bij een bejaardenhuis op bezoek gaan en gaan wandelen of puzzelen met een oudere.


Klik hier voor meer info: www.ubuntu-ahoy.nl

De mooiste stukjes groen, zijn gewoon rond Rotterdam te vinden. Maar wat veel mensen niet wisten is dat bijna alle plantjes een heil-zame werking in zich verborgen houden.


Wondere wereld is speciaal voor kinderen, die zo leren hoe de natuur in balans met alle dieren en bovendien wonderlijk is.


Www.wondere-wereld.org

Bij elke zeepkisten groep, doneren wij 5% van de omzet voor een zeepkistskelter aan een basisschool in Vlaardingen of Schiedam, zie: www.zeepkistenfabriek.com.

Zodat deze school ook mee kan doen aan het jaarlijkse kinderevenement, de Zeepkistenrace Rotterdam!


Deze zeepkist kan daarna op het schoolplein dienst doen, als leuke skelter met een bijzondere herinnering.

DETAILS

AA Events Europe sponsort met elk bedrijfsuitje diverse initiatieven met het Ubuntu principe.

Zeekadetten Rotterdam - RDM terrein - Heijplaat  Rotterdam AA Events Europe BEDRIJFSUITJES | TEL: 010 2800 389 Ubuntu Wereld - bijeenkomsten

Op deze locatie is ook ons hoofdkantoor gevestigd. Deze unieke historische locatie aan de haven, is perfect voor zowel kleine als grote groepen. Een rondleiding in de oude ROMI fabriek in combinatie met een Zeepkist Race event of Weird Science Event, maakt het onvergetelijk en leuk.

Deze bijzondere locatie, heeft uitzicht op het water, alwaar men zeer sfeervol kan dineren. Veel restaurants zijn hier dan ook jaloers op. Met uitzicht op het haven, waarbij de schepen vlakbij voorbij varen, is dit dé plek aan de rand van Rotterdam!


Hier vinden maatschappelijk betrokken bedrijven elkaar. AA Events Europe sponsord hier de locatie voor, zodat maatschappelijk betrokken bedrijven en bestuurders van elkaar leren hoe ze een juiste toevoeging kunnen zijn.

Zowel voor Ubuntu Benelux  als ook leerzame workshop seminars van Ubuntu Wereld

Met uitzicht op de haven

Dit historische schip de ‘Betelgeuze’, heeft jaren dienst gedaan als loodsschip in de Rotterdamse haven. Momenteel sponsoren we hier gelijk de Zeekadetten Rotterdam mee.


Laat u verrassen en beleef Rotterdam zoals de ketelbinkies (weggelopen jongeren uit Roterdam) dat ervaarden.