Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME Schotse highland Games meswerpen highland games Schotse Highland Games - [4 uur] Orientaals buffet Prijs op aanvraag

 Highland Games in het mooie Delfland, origineel bedrijfsuitje met team builden op z’n Schots!


  Sinds 2014 organiseren we dit originele bedrijfsuitje voor sterke mannen en vrouwen, die houden van kracht en concentratie in Schotse stijl. Lekker in de open buitenlucht, traditioneel gekleed in een kilt, waait er altijd een koel briesje, lekker luchtig en super stoer.


    Met de verschillende onderdelen zoals´caber tossing´, ´clapper hanging´ en ‘throwing the sheep’ zijn die gekke schotten uit Schotland ineens heel dichtbij. En is de één wellicht sterker in het ene onderdeel dan is de ander weer handiger in het andere onderdeel. Met o.a. boomstam gooien en andere spectaculaire onderdelen.

Orientaals - inclusief dranken.


Met o.a. kip Halal vlees is dit Orientaals -Tais buffet een topper! Afhankelijk van de grootte van de groep, is er keus uit verschillende Taise cullinaire gerechten.

Deze Australische BBQ is zelfs voor de verwende eters een feest.


Compleet met huisgemaakte salades, kangoeroe biefstuk en de lekkerste stukjes vlees. Houd u rekening met een langere eettijd omdat alles vers bereid wordt.

DETAILS AA Events Europe Actie en Amusement | TEL: 010 - 2800 389 boomgooien highland games

Optioneel met Borrel en Biertap


Borrel is met Belgisch bier en diverse wijnen. Na afloop kunt u voor 10,- euro pp gezellig naborrelen of kiezen voor een warm buffet of BBQ en ziet U uzelf in actie op een groot LCD scherm.

video schotse highland games Vanaf 16 pers. € 47,50 pp meerprijs € 29,50 pp Schotse highland games Schotse Highland Games - original CONTACT
Met dit uitje sponsort u Wondere Wereld,
waarbij kinderen alles leren over de natuur
en haar geneeskrachtige magie.