Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME

Eric-Jan van Dalen - Coördinator & team leider.

Hij is de uitvinder van de mini Jeep en ontwerper van diverse recreatie producten. Als coach en instructeur is hij vrijwel altijd aanwezig bij alle evenementen.


Miguel Sousa - Internationaal ondernemer. Houd van samenwerking en een wereld waarbij omgezien wordt naar de medemens. Mede betrokken bij strand activiteiten en varen op de Biesbosch.


Berry Drent - Baan commandant & coach Highland games.

Berry weet de mini Jeeps op de baan te houden en bij de Highland games de mannen en vrouwen op hun best te laten presteren.


Jari Husslage - Baan commandant. Jari weet hoe de grote quads starten en de mini Jeeps op de baan te houden. Ook bij de Highland games weet hij welke boomstammen het verst gegooid kunnen worden.


Aurélie de Schiffard - Safari gids & coach Highland games.

Aurélie weet waar de gevaarlijke dieren zich bevinden en bij de Highland games de mannen en vrouwen op hun best te laten presteren.


Eléna Chvena - Safari gids & coach Highland games.

Eléna weet waar de gevaarlijke dieren zich bevinden en bij de Highland games de mannen en vrouwen op hun best te laten presteren.


Alice van Dalen - Nonkes - Maakt alles mogelijk.

Alice is er vrijwel altijd, bijna dagelijks houdt zij de voorraden bij, schenkt ze de koffie, helpt ze bij de overalls of schotse rokken en tussendoor tankt zij de Quads en mini Jeeps weer vol met benzine..


Remco van Kapel - Coach Highland Games & monteur.

Als fanatiek sporter en spelleider is hij één van de coaches bij de Highland games. Ook is hij diegene die de mini Jeeps en Quads van verse olie voorziet en af en toe een bougie verwisseld..


Robbert Kortekaas - Baan commandant & coach.

Robbert weet bij de Highland games de mannen en vrouwen op hun best te laten presteren. Bere sterk als hij is, lijkt elk onderdeel een makkie.Laura Davidson - Spelleider Highland Games.

Met haar hockey achtergrond is zij soms fanatieker dan de mannen. Houd van gezelligheid en maakt de groep compleet.AA Events Europe is in 2007 ontstaan uit de samenwerking tussen Van Dalen Leisure, Ubuntu-Wereld en Audio Alive. Met ons enthousiasme en plezier om in de buitenlucht een beetje beweging te hebben, zijn wij gericht op het coachen van groepen, met aandacht voor creativiteit en samenwerking.


Met diverse bedrijsuitjes sponsort u maatschappelijk doelen zoals o.a.: Wondere Wereld, Zeepkistenrace Rotterdam en het nieuwe boot verhuur netwerk Ubuntu-ahoy.

AA Events Europe BEDRIJFSUITJES | TEL: 010 - 2800 389