Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME De verborgen Schat van Vlaardingen

Ontdek de historische stad Vlaardingen, in alle glorie en pracht! Vindt de schat in deze palingstad.

 Vlraardingen bestaat dit (2023) jaar 750 jaar en was lang geleden een klein stadje dat van de visserij leefde. Alle handel ging over het water, en in 1890 werd er de KW-haven gegraven voor de margarinefabriek ROMI, waar eerst ook nog levertraan gemaakt werd. Alwaar dit arrangement zal beginnen.

De haven van Vlaardingen staat centraal, omdat hier de haring vis aan land kwam, waardoor Vlaardingen kon groeien tot haringstad. Doordat de visserij op een bepaald moment verdween, misschien wel door de haven brand in 1951, werd Vlaardingen een stadje zonder verdere groei. Later in 1963-67 breidde ROMI uit door 30 Palestijnse families naar Nederland te halen om te komen werken, hierdoor wonen er nu 5000 Palestijnen in Vlaardingen.

AA Events Europe wil nu samen met Ubuntu Ahoy, Vlaardingen weer helpen trots te zijn op haar historie en daar ook voordeel uit halen, door een nieuwe weg in te slaan, met waardering voor het verleden. Dit door de juiste historische bijzonderheden te combineren met nieuwe technieken. Bij dit arrangement zijn dan ook de volgende onderdelen:

1) dobbelen voor dukaten of rottigheid. Waarna bij verlies, uw collega's bruut het ruim in verdwijnen, wat meer lijkt op een ‘escape room’, waarbij u de aanwijzingen moet vinden om ze er weer uit te kunnen laten komen.

2) het schieten met een ‘aardappel-schieter’ voor rottigheid aan boord, en op het water.

Het Ketelbinkie arrangement compleet met rondvaart door de Rotterdamse haven.


Compleet middag programma met diverse activiteiten, borrel aan boord met uitgebreid Caribisch buffet of Australische BBQ* aan dek (* BBQ +16 euro).

* 15.00 uur aanvang, ontvangst op het RDM,

* ontvoering op het schip ‘Betelgeuze’.

* Dobbelen, kielhalen en in het vooronder*

* Kanon schieten (aardappel schieten).

* Borrel met Rotterdams bier Kaapse Karel,

* Uitgebreid Caribisch diner buffet .

* 20.00 uur - einde en weer voet aan wal.


Ketelbinkie op zee  - 6 uur

3) Sloep varen, een van de laatste onderdelen, waarbij uw collega’s in teams op het water de laatste ducaten moeten vinden.

4) commando’s opvolgen van de ketelbinkie zeekadetten. Van tonnen over het dek rollen tot snel een touw knopen, volgens de instructies.

OFFERTE / INFORMATIE AA Events Europe BEDRIJFSUITJES | Rotterdam

NB: Met dit arrangement sponsort u de Zeekadetten Rotterdam!

Vanaf 25 tot 45 pers € 69,50 pp