Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME Schotse highland Games meswerpen highland games Schotse Highland Games - [4 uur] Australische BBQ Catering

 Highland Games in het mooie Delfland, origineel bedrijfsuitje met team builden op z’n Schots!


  Bij AA Events Europe is dit bedrijfsuitje echt is voor sterke mannen, die houden van kracht, whiskey en concentratie in Schotse stijl.  Lekker in de open buitenlucht, met traditioneel gekleed in kilt, waait er altijd een koel briesje, lekker luchtig en super stoer.


    Met de verschillende onderdelen van ´caber tossing´, ´clapper hanging´ en ‘throwing the sheep’ zijn die gekke schotten uit Schotland ineens heel dichtbij. En is de één sterker in het ene onderdeel en is de ander weer handiger in het andere onderdeel. Met o.a. boomstam gooien en andere spectaculaire onderdelen.

Aussy BBQ - inclusief dranken.


Compleet met huis gemaakte salades, kangoeroe biefstuk en struisvogel biefstuk is deze Aussy BBQ culinair.

Lunch, catering of dinershow


Inplaats van een BBQ kunt u ook

kiezen voor een lunch, catering of

een gezellige dinershow.


Vraag ons naar de mogelijkheden.

DETAILS AA Events Europe Actie en Amusement | TEL: 010 - 2800 389 boomgooien highland games

Schotse Highland  Biertap


Borrel is met Belgisch bier en diverse wijnen. Na afloop kunt u voor 10,- euro pp gezellig naborrelen of kiezen voor een BBQ en ziet U uzelf in actie op een groot LCD scherm.

video schotse highland games Vanaf 16 pers. € 37,50 pp meerprijs € 36,50 pp Prijs op aanvraag Schotse highland games Schotse Highland Games - original CONTACT